აეროგრილი თანამედროვე სამზარეულოს ერთ-ერთი ნაწილია, რომლის საშუალებითაც, გემრიელი და დაბალკალორიული კერძების მომზადებაა შესაძლებელი. აეროგრილი კერძებს საკმაოდ მცირე დროში ამზადებს, ყოველგვარი კარცეროგენისა და ქოლესტერინის გარეშე.
მოწყობილობის მარტივი მექანიზმიდან გამომდინარე, დამწყები მზარეულისთვის, აეროგრილი საუკეთესო დამხმარე საშუალებაა. მისი კონსტრუქციის ერთ-ერთი შემადგენელი ნაწილია მინის ქვაბი, რომელშიც გამათბობელი ელემენტი, ვენტილატორი და მართვის ბლოკია ჩამონტაჟებული. კერძები, ჰაერის ცხელი და მშრალი ნაკადით მზადდება, რაც საკვებში ჯანმრთელი ნივთიერებების შენარჩუნებას უწყობს ხელს.
თანამედროვე აეროგრილს, როგორც წესი, სხვადასხვა აქსესუარი მოჰყვება, მაგალითად: მინის კონტეინერი, შამფური თარო, თავსახურავი და ა.შ. როდესაც თავსახური გამჭირვალეა, თქვენ მარტივად შეგიძლიათ დააკვირდეთ კერძის მომზადების პროცესს. დამატებითი თაროს საშუალებით კი, ორი განსხვავებული კერძის ერთდროულად მომზადება შეგიძლიათ.
და ბოლოს, აეროგრილის გამოყენების შემთხვევაში, თქვენ თავს აარიდებთ, სამზარეულოში, ცხიმოვანი ლაქების გაჩენას და კერძის სპეციფიკური სუნის გავრცელებას.