ძირითადი |
|
---|---|
ფარი | |
ორთქლზე მომზადება | |
სახარში ზედაპირების ტიპები | გაზის |
ქურების რაოდენობა | 4 |
სამუშაო ზედაპირის მასალა | უჟანგავი ფოლადი |
ჰაერღუმელის კარადის ტიპი | გაზის |
კონვექცია | |
მართვა | მექანიკური |
სახურავი | |
რეტროდიზაინი | |
ფერი | შავი |
ენერგომოხმარების კლასი | A |
ღუმელი |
|
თერმომაჩვენებელი | |
მაქსიმალური ტემპერატურა | 240 °C |
განათება | |
კარის რბილი მიხურვა | |
ჭურჭლის და აქსესუარების უჯრა | |
გაზ-კონტროლი | |
კომპლექტაცია |
|
შამფური | |
თერმოსაცეცი | |
ღრმა ტაფა | |
გისოსი | |
პიცის საცხობი ქვა | |
მართვა და ინდიკაცია |
|
ხმოვანი სიგნალი | |
ჩაფლული ტიპის სახელურები | |
ბავშვებისგან დაცვა | |
გაბარიტები |
|
სიგანე | 60 სმ |
სიმაღლე | 85 სმ |
სიღრმე | 60 სმ |